Logo
Logo Logo Logo Logo

Vízió, misszió, értékek

VízióNK, JÖvőképünk

Vállalkozásunk évtizedek óta szolgáltat Kecskeméten és régiónkban a gépjárműkereskedelem és -javítás területén.

A Tormási Autóház tulajdonosai és munkatársai tudják, megtanulták, hogy a cég boldogulásának és jövőjének záloga az a már régóta magunkévá tett szemlélet, amely szerint az üzleti tevékenységünk középpontjában kizárólag az Ügyfélelvárások teljesítése, meghaladása és az Ügyfélelégedettség elérése állhat.

Célunk egyre több autót értékesíteni és egyre szélesebb körű és magasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtani úgy, hogy ne csak mi gondoljuk, hanem ügyfeleink is, hogy üzleti kapcsolatunk hosszú távú és gyümölcsöző.

 

Missziónk, küldetésünk

Cégünk tevékenységének jelene és jövője azon múlik, hogy az ügyfeleink részére elvégzett munkák, megkötött ügyletek ne csak mennyiségileg fejlődjenek töretlenül és folyamatosan, hanem minőségileg is -  mégpedig a múltból tanulva, tapasztalva.

Az egészséges és fenntartható üzleti fejlődésünk leküzdhető nehézségekkel terhelt útjának végén azt a kívánt állapotot szeretnénk elérni, amelyben az ügyfeleink ismétlődő megbízásai és újravásárlásai biztos megélhetést biztosítanak munkatársainknak és biztos pénzügyi alapot teremtenek cégünk működéséhez.

 

Értékek

Úgy gondoljuk, hogy a mára már önálló brandként működő cégünk hosszú távú, érdemi üzleti jelenlétét a következő értékeink szolgálják leginkább: a megbízhatóság, a nem csak látszólagos, hanem őszintén gondolt ügyfélközpontúság, a folyamatosan fejlődő szakértelem és a nem csoportként, hanem elhivatott, együttműködő csapatként dolgozó munkatársaink munkája.