Logo
Logo Logo Logo Logo

Cégünkről

Néhány szóban bemutatkozunk

 

A kecskeméti születésű Tormási Attila 1970-ben lett magánvállalkozó, autószerelő kisiparosként kezdte pályafutását. Akkoriban a szülői háznál tevékenykedtek a bátyjával, Tormási Lászlóval. 1980-ban a testvérek megvásárolták volt főnöküktől a kisipari műhelyt, ahol még fiatalon kitanulták a szakmát. 1990 őszére a Tormási testvérek műhelyéből lett az első magyar Bosch márkaszerviz, valamint még ugyanebben az évben, átköltöztek a műhelyből a volt Megyei Tanács garázsába.

1991-ben a Tormási szerviz tagja lett az induló Opel hálózatnak Magyarországon. Az évek során az Opel személyautói mellett a haszonjárművek, valamint a Chevrolet és a Suzuki márkák forgalmazási jogát is elnyerte a Tormási Autóház és egy másik telephellyel bővült, ahol használt autókat is forgalmazunk.

A 2010-es év szintén tartogat változásokat cégünk életében. A Jász utcán lévő szervizünk "átalakul", visszatért a gyökerekhez és Bosch márkafüggetlen szerviz lett.

2001-ben a Tormási Kft. a kecskeméti autósszakmában az elsők között vezette be az MSZ EN ISO 9001: 2009 minőségirányítási rendszert, 2009-ben pedig elsőként csatlakozott az MSZ EN ISO 14001: 2005 környezetközpontú irányítási rendszer ez által újabb jelentős lépést tett a jobb és színvonalasabb kiszolgálás felé, mely alapfeltétele a vevők megőrzésének. Azóta is folyamatosan élen járunk ezen rendszerek egyre korszerűbb változatainak bevezetésében.

Külső-Szegedi úti telephelyünkön teljes körű modern szerviz áll az ügyfeleink rendelkezésére. A Jász utcai telephelyen kiváló minőségű, korszerű karosszéria- és fényezőműhely, valamint a saját biztosítási kárfelvétel és ügyintézés várja a megrendelőket és a vásárlókat.

2022. szeptemberében tagja lettünk a MG magyarországi hálózatának az indulás pillanatától. Így már az eddig forgalmazott Opel, Suzuki és Isuzu modellek mellett az MG modern választékát is megtalálják nálunk.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a dolgozói folyamatos képzésére és a rendszereink fejlesztésére, hogy Ügyfeleink mindig a lehető legjobb kiszolgálást kapják nálunk. Ezekre a képzésekre és fejlesztésekre több pályázaton is sikeresen indultunk az elmúlt években. Ezeket itt találják: http://www.tormasi.hu/nyertes-palyazataink