Logo
Logo Logo Logo Logo

Horpadás és jégkár javítás

Ezúton értesítjük Ügyfeleinket, hogy naponta fél 8-tól 12-ig tudunk jégkár bejelentéseket fogadni. Megértésüket köszönjük!

Speciális eszközökkel, magas szintű szakértelemmel, különleges megvilágítás mellett, fényezés és fénytörés mentesen javítjuk a karosszéria elemeket. Az eljárás lényege, karosszéria elemek lemezegyengetése hidegen. Javítást minden esetben szigorú minőségellenőrzés mellett végezzük.

Korszerű javítási technológiát kínálunk, a hagyományos javítással szemben.

Speciális eszközökkel, magas szintű szakértelemmel, különleges megvilágítás mellett, fényezés és fénytörés mentesen javítjuk a karosszéria elemeket. Az eljárás lényege, karosszéria elemek lemezegyengetése hidegen. Javítást minden esetben szigorú minőségellenőrzés mellett végezzük. A jégkáros gépjármű fényezés nélküli horpadás javítása általában a leadásától számított 2-3 napot vesz igénybe. Casco kárrendezés és kárügyintézés menete. A biztosítójánál jelentse be a káreseményt.

Egyeztessen időpontot valamint a káreseménnyel kapcsolatos adatokat elérhetőségünk egyikén, eközben mi az Ön biztosítójától megrendeljük a gépjármű kárfelvételének szemléjét a telephelyünkre. Az egyeztetett időpontra hozza el a gépkocsit az alábbi iratokkal.

  • gépjármű kárbejelentő,
  • forgalmi engedély,
  • törzskönyv vagy a finanszírozó neve, elérhetősége,
  • meghatalmazást kérünk Öntől hogy eljárhassunk az Ön nevében a biztosítójánál.

A kárfelvétel speciális fényviszonyok mellett a kárszakértő jelenlétében történik. Ezt követően javítási árajánlatot készítünk valamint jogalapot kérünk a biztosítótól. A biztosító az árajánlat felülvizsgálata után, javítási időpontot egyeztetünk Önnel.

Ne okozzon még nagyobb kárt egy újra fényezéssel, mert amekkora kárt a jégeső okozott, azt értékcsökkenés nélkül állítjuk helyre.

Teljeskörű biztosítási kárügyintézést, fényezés nélküli horpadás és jégkár javítást végzünk.