Logo
Logo Logo Logo Logo

Használtautó felvásárlás*

Eljött a pillanat. Elhatározta, hogy megszabadul megunt használt autójától? Valóban szabadulni akar? Hamar meg akarja kapni a kívánt vételárat készpénzben és túlesni az eladáson? Hozza el hozzánk autóját, és mi akár hitellel terhelten is megvásároljuk Öntől.

Előzetes időpont egyeztetés után kollégáink elvégeznek egy ingyenes állapot felmérést és készítenek egy vételi ajánlatot Önnek. Hitellel terhelt autóját is megvásároljuk!

  

Mi ismerjük az autó adás-vétel és a használtautó felvásárlás minden lehetőségét. Azzal is tisztában vagyunk, hogy ma már nagyon nehéz magánszemélyként gépkocsit eladni, hiszen a törvényi előírás sokat változott, szigorú határidőhöz kötött, amit nem biztos, hogy mindenki ismer. Autófelvásárlás szolgáltatásunkat éppen ezért úgy alakítottuk ki, hogy az minél jobban megkönnyítse azon magánszemélyek helyzetét, akik az autóeladásnál a Tormási Autóház mellett döntenek.

Ha az autófelvásárlás mellett dönt, tudnia kell, hogy a Tormási Autóház ügyintézésére a következők igazak: gyors, pontos, kockázatmentes és átlátható. Ezek, ha egy idegen magánszeméllyel „üzletelget” nem feltétlenül teljesülnek! Autófelvásárlás esetén ingyenesen veheti igénybe állapotfelmérésünket, amely megelőzi az autófelvásárlás folyamatát. A vizsgálatot követően vételi ajánlatot teszünk autójára, amennyiben az Önnek megfelel, adásvételi szerződést kötünk Önnel, és készpénzben kifizetjük autója vételárát. Az autó eladás ezzel meg is oldódott az Ön számára. A Tormási Autóház átvállalja az autófelvásárlással járó minden egyéb teendőt. Segítségére leszünk a biztosítás megszüntetésében, eladás lejelentésében az Okmányiroda felé.
 
 

Hitellel terhelt autóját is megvásároljuk!

Szeretné jó áron és gyorsan eladni autóját? Tormási Autóház a megoldás!

További részletekről érdeklődjön az alábbi elérhetőségek bármelyikén.
Tormási Autóház
 
Fekete-Szabó László
fekete.laszlo@tormasi.hu
+36 70 450 1019
 
Dáni János
dani.janos@tormasi.hu
+36 70 450 1027
 

*A vásárlás pontos részleteiről és feltételeiről érdeklődjön kollégánknál.
A Tormási Kft. fenntartja a jogot a változtatásra és a szolgáltatás felfüggesztésére.