Logo
Logo Logo Logo Logo

Használtautó felvásárlás készpénzért*

Előzetes időpont egyeztetés után kollégáink elvégeznek egy ingyenes állapot felmérést és készítenek egy vételi ajánlatot Önnek. Hitellel terhelt autóját is megvásároljuk!
 

Időpontért hívja a következő számokat:
Tel.:76/502-909 vagy 70/450-1019

Hozza el hozzánk autóját, és mi készpénzért megvásároljuk Öntől.
Legyen szó akár személyautóról, kisbuszról, kishaszonjárműről, vagy terepjáróról, az autófelvásárlás révén Ön azonnal készpénzhez juthat eladó sorba került járművéért cserébe.

Mi ismerjük az autó adás-vétel és a használtautó felvásárlás minden lehetőségét. Azzal is tisztában vagyunk, hogy ma már nagyon nehéz magánszemélyként gépkocsit eladni, hiszen a törvényi előírás, amit nem biztos, hogy mindenki ismer. Autófelvásárlás szolgáltatásunkat éppen ezért úgy alakítottuk ki, hogy az minél jobban megkönnyítse azon magánszemélyek helyzetét, akik az autóeladásnál a Tormási Autóház mellett döntenek.

Autófelvásárlás esetén ingyenesen veheti igénybe állapotfelmérésünket, amely megelőzi az autófelvásárlás folyamatát. A vizsgálatot követően vételi ajánlatot teszünk autójára, amennyiben az Önnek megfelel, adásvételi szerződést kötünk Önnel, és készpénzben kifizetjük autója vételárát. Az autó eladás ezzel meg is oldódott az Ön számára. A Tormási Autóház átvállalja az autófelvásárlással járó minden egyéb teendőt. Segítségére leszünk a biztosítás megszüntetésében, eladás lejelentésében az Okmányiroda felé.

Hitellel terhelt autóját is megvásároljuk!

Szeretné jó áron és gyorsan eladni autóját? Tormási Autóház a megoldás!

 

*A vásárlás pontos részleteiről és feltételeiről érdeklődjön kollégánknál.
A Tormási Kft. fenntartja a jogot a változtatásra és a szolgáltatás felfüggesztésére.


További részletekről érdeklődjön az alábbi elérhetőségek bármelyikén.
Tormási Autóház
6000 Kecskemét, Külső-Szegedi út 100.
Tel.:76/502-909 vagy 70/450-1019
E-mail: info@tormasi.hu - www. tormasi.hu
www.facebook.com/TormasiAutohaz